Pe deputatul USR de Neamt, Iulian Bulai, l-a luat gura pe dinainte si a comis din nou o gafă, extrem de discutată și ciriticată in mediul online.

Ieri, dupa ce a aparut stirea ca viceprimarii de Piatra Neamt ( Alin Lehăduș- Pro Romania si Marius Irimia- USR suspendati în martie de prefect dupa jalbele PSD) au castigat in instanta si au fost repusi de judecatori pe functii, deputatul Bulai a facut o postare pa pagina lui de facebook, cu textul ”Am din nou viceprimari la Piatra Neamt”.

Dupa aproximativ 15 minunte, cand au inceput sa apara si comentariile negative, Bulai a schimbat ”Am” cu ”Avem” (foto jos cu istoricul editarilor). Chiar si asa, cei care au observat forma initiala a textului, nu sunt prea convinsi ca a fost o simpla greseala nevinovata si ca subconstientul nu l-a tradat pe deputatul USR, astfel incat acesta a scapat porumbelul, sugerand ca viceprimarii sunt ai lui, pe persoana fizica.

In Consiliul Local Piatra Neamt, USR detine majoritatea alaturi de PNL si a reusit sa-si impuna un viceprimar.

Iata o parte dintre comentariile de la postarea lui Bulai:

Iulian Fodor,, Am”. Sunt ai tai, i-ai adus de acasă, sau din Norvegia?

Vasilica Garbea Inaripatul acesta se crede …”Am din nou”… Orașul Piatra Neamț are, că nu este moșia nimănui. Nici nu ați zis bine oac și vi s-a urcat la cap

Gheorghe Vicol Auziti zicere…AM DIN NOU VICEPRIMARI…sunt ai lui…!

Tudose Emanuel Remus Ti-ai luat oameni? Acestea sunt momentele în care cineva pasionat de statistică ne dă ocazia să numărăm nerozii aplauzisti. Focile alea de aplaudă oligofrenic. Rar poți vedea atâta sinistreală la un loc. L.E. Vezi istoricul editărilor.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.