PSD-istii taxeaza dur faptul că liberalii au trimis prea târziu in Parlament legea care va reglementa starea de alertă, iar aceasta ar putea intra în vigoare cel mai devreme pe data de 18 mai. Pe 15 mai expiră starea de urgență, iar asta înseamnă că timp de 3 zile, în perioada 15-18 mai, in Romania nu vor mai exista niciun fel de restricții de circulatie, pentru combaterea raspandirii noului coronavirus. ”În perioada 15-17 mai vom marca „ZILELE PROSTIEI” Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricții pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL!

Au trimis legea stării de alertă prea târziu la Parlament! Cu tot efortul senatorilor și deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!

În lipsa unor REGULI CLARE, va crește riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste 3 zile, se poate anula tot efortul colectiv facut timp de două luni! Doar din prostia Guvernului Orban!

Recomandăm cetățenilor să respecte regulile de igienă și distanțare și în aceste 3 zile în care vor lipsi restricțiile legale!”, anunta PSD.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.