Gafă de proportii a deputatului USR de Neamt, Iulian Bulai. Acesta i-a transmis unui nevăzător, ”Abia aștept să ne revedem”.

Parlamentarul care conduce Comisia de Cultură din Camera Deputatilor, s-a întâlnit în tren cu Alex, un tânăr orb, dar foarte cunoscut pentru că în ciuda gravului său handicap, a reusit să facă expeditii pe vârfuri muntoase, atingand performante pe care puțini oameni fără dizabilitati, reusesc să le realizeze.

Bulai descrie pe facebook întâlnirea cu Alex, spunand că l-a invitat la Parlament și încheie postarea cu ”Abia aștept să ne revedem”. În urma numeroaselor critici din comentarii vizavi de exprimarea cel putin nefericita, deputatul a corectat, inlocuind ”Abia aștept să ne revedem”, cu ”Abia astept să ne întâlnim din nou”, însă varianta initiala, cu revederea adresata tanarului orb, a ramas în istoricul editarilor de pe facebook.

Gafa lui Bulai a fost taxata dur și de fostul deputat PSD, Liviu Pleșoianu, care a descoperit și alte greșeli gramaticale ale deputatului care se ocupă cu Cultura. ”Eminența Sa – doctor docent Bula(i) tocmai i-a urat unui nevăzător să se… reVADĂ!  Apoi, ne-a vorbit puțin și despre satul… “BUNICEI” lui. Mda… …Dragă Bula(i), fără nicio legătură cu asta, dar pentru că te apreciez înspăimântător de mult, mai ales în calitatea ta de mare președinte peste comisia de Cultură, sper că vei aprecia un citat cultural din “Prostia omenească”, de Ion Creangă: “– Bre! mulţi proşti am văzut eu în viaţa mea, dar ca voi n-am mai văzut. Mă… duc în lumea toată! Şi de-oiu găsi mai proşti decât voi, m-oiu mai întoarce acasă, iar de nu, ba“, scrie Pleșoianu pe facebook, atasand si o captura de ecran cu postarea lui Bulai, în forma initiala.

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.