Gafă de începători din partea serviciilor de urgență, după un accident rutier produs astăzi la Tg. Neamț. La 112 a fost anunțat un accident produs pe str. Ion Creangă, după ce o mașină a ieșit în decor. Deși la volanul mașinii a fost găsit un bărbat care a trebuit transportat la spital, nimeni nu a sesizat Poliția, deși era vorba în mod clar despre un eveniment rutier cu o posibilă victimă. Până la ora redactării, nimeni nu a putut explica de ce polițiștii nu au fost anunțați. Purtătoare de cuvânt de la IPJ Neamț, a declarat că Poliția s-a autosesizat din presă, fiind trimis apoi un echipaj de poliție la spital, pentru a lămuri împrejurările în care a avut loc accidentul. Neoficial, a fost avansată ipoteza că șoferul ar fi pierdut controlul mașinii după ce i s-a făcut rău la volan, iar dispecerul 112 ar fi considerat că nu este nevoie să anunțe și Poliția, ceea ce ar reprezenta o gravă neglijență.

Până se lămuresc autoritățile dacă și cine a greșit, redăm anunțul ISU despre accident, în care se arată clar că un echipaj de ambulanță a preluat un bărbat care se afla la volanul mașinii. ”La ora 14:28 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Ion Creangă în orașul Târgu Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ Târgu Neamț.

Un autoturism în care se afla un bărbat de 69 ani a părăsit partea carosabilă. Persoana, în stare de conștiență a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, a transmis ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.