Astazi la Tasca, judetul Neamt, a avut loc un eveniment pe care Daniela Ursache, primarita comunei, l-a denumit ”Craciun la Tasca, sarbatoare in familie” (vezi galeria foto de mai jos!) si la care au participat peste 300 de oameni.

Am vrut sa petrecem ca in familie cu consatenii mei, un Craciun adevarat, traditional, la o bucata de carne si la un vin fiert. Este un Craciun la Tasca, o sarbatoare in familie, la care am reusit sa readuc dupa 40 de ani, banda lui Jianu. Vreau sa pastram traditiile si obiceiurile care ne leaga si ne unesc. Au venit pe langa Jianu, capre, ursi si colindatori, toti din Tasca. Locul in care ne aflam acum, Parcul Sfanta Maria este cel in care se desfasoara toate evenimentele importante din comuna noastra, iar in cladirea de aici vreau sa facem manifestari cum este si aceasta, dar si ateliere de creatie si alte proiecte, in special pentru copii”, ne-a declarat Daniela Ursache.

La o farfurie de tochitura gatita in ceaune la fata locului, si la un pahar de vin fiert, cei prezenti s-au bucurat de prestatiile a mai multe grupuri de colindatori si de uratori, intr-un cadru care chiar i-a facut sa se simta ca in familie.

Ionut CORFU   foto: Flavius CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.