Garda de Mediu Neamt a dat în orbul gainilor. Institutia care se ocupa (cel putin teoretic) cu protectia mediului in judetul Neamt, transmite într-un comunicat de presa remis redactiei tvmneamt.ro astazi (8 iulie) la ora 15, ca in primele luni ale anului 2020 nu au fost inregistrare poluari ale apelor in judetul Neamt.

Comunicatul triumfalist contine amanunte despre activitatea laborioasa a comisarilor de mediu din perioada ianuarie- iunie 2020 (270 de controale la societati comerciale, soldate cu 22 de amenzi in valoare totala de 341.000 lei), insa se incheie cu fraza: ”Precizam ca in 2020 nu au fost inregistrare poluari, accidente sau incidente care sa duca la afectarea grava a factorilor de mediu (aer, apa, sol)

Deci Garda de Mediu spune ca in Neamt nu au fost poluate apele in perioada ianuarie-iunie. Atunci in pozele de mai jos, facute la mijlocul lunii iunie pa lacul Izvorul Muntelui, ce este? Sau poate pentru ”expertii” in protectia mediului de la Garda de Mediu Neamt, poluarea inseamna cu totul altceva? Trebuia sa eșueze vreun vas petrolier pe lacul Izvorul Muntelui ca să fie poluare și să iasă la soare și inspectorii de mediu?

Dacă pozele nu i-au convins, îi invitam pe cei de la Garda de Mediu Neamt sa citeasca si articolele de mai jos. Coincidenta, unul dintre ele a fost publicat cu o ora inainte de comunicatul mincinos.

Ce ar trebui să știe Garda de Mediu. Cadavre de animale și munți de PET-uri plutesc de 2 săptămâni pe lacul Izvorul Muntelui

Hectare de PET-uri pe lacul Izvorul Muntelui. După inundații, un nou dezastru ecologic

Comunicatul de presa de astazi al Gărzii de Mediu Neamt, poate fi vazut integral, AICI:

Comunicat de presa sem. I GNM -CJ NEAMT

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.