Supermarketurile marilor companii apeleaza la o gaselnita care miroase de la o posta a megaescrocherie, pe care nicio autoritate nu o va investiga, pentru ca in judetul Neamt de exemplu, anchetatorii sunt ocupati cu lucruri mult mai importante, decat atentatele la buzunarul si la sanatatea platitorilor de taxe si impozite.
În timp ce guvernul închide piețele, supermarketurile marilor companii s-au pus la adăpost printr-o metodă care miroase tare de tot a escrocherie gen „Primar de calitate” Cum? Cu un certificat de la o firmă obscură, care ar fi inspectat toate marile magazine (zeci de mii in toata lumea) și a constatat că întrunește niște condiții de protecție Covid 19, pentru care s-a acordat un certificat „Covid 19 Compliant”.
Adică în piețe se transmite virusul pentru că nu au „Covid 19 Compliant”, dar în Carrefour sau Kaufland ori Lidl, e totul în regulă, pentru că așa zice Safe Asset Group, o firmă din Suedia care se ocupă cu „noi modalități de a îmbunătăți performanța afacerilor clienților noștri”. Adică, dă-mi niște bani să-ți spun ce bun și frumos ești!
Chestia cu „Covid 19 Compliant” pentru Carrefour, rulează si ca reclamă pe Europa FM.
Mai jos, o captură de ecran de pe site-ul Carrefour, unde ni se explică cum că Covid 19 nu intră în supermarket pentru că are angoase la certificate de bună purtare.
Ar fi destul de interesant de vazut daca pietele din Romania s-ar mai inchide dupa ce si-ar cumpara un astfel de certificat, insa in mod sigur, ”specialistii” Safe Asset Group, ar constata ca nu indeplinsesc conditiile „Covid 19 Compliant”. In afara de asta, probabil ca certificatul este extrem de scump si si-l permit doar multinationalele care scot profituri de zeci de miliarde de euro din Romania, profituri care in mod sigur vor creste enorm dupa ce pietele au fost inchise.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.