Bogdan Gavrilescu, liderul PMP Neamt si cap de lista pentru alegerile la Camera Deputatilor, a declarat astazi intr-o conferinta de presa, ca PMP este singurul partid din judet care are pe liste candidati doar din judetul Neamt. El face referire la PNL, Pro Romania si PSD, care au pus pe locuri eligibile, candidati din alte judete: PNL- Mara Calista, Pro Romania- Bogdan Tohăneanu, PSD- Răzvan Cuc. ”PMP este singurul partid care promoveaza oameni din judetul Neamt din Piatra Neamt, oameni care pot duce interesele nemtenilor in Parlament. Pe listele noastre sunt oameni din judetul Neamt, care pot reprezenta cu succes in Parlament, interesele nemtenilor”, a declarat Gavrilescu.

In sprijinul afirmatiilor lui Gavrilescu, a venit si fostul primar Dragos Chitic, candidat PMP la Senat: ”Partidul Miscarea Populara vine in fata nemtenilor cu oameni ai locului, oameni de aici din judetul Neamt si eu sunt convins ca electoratul va taxa aceasta practica incorecta din punctul meu de vedere si imorala, pentru a veni pe listele de la Neamt cu candidati de import, oameni care din punctul meu de vedere, nu pot sa-i reprezinte pe nemteni si probabil ca dupa data de 6 decembrie, vor fi mai greu de gasit aici in judetul Neamt”, a spus Dragos Chitic.

Unul dintre obiectivele pe care parlamentarii PMP si le propun dupa alegerile din 6 decembrie, este reintroducerea alegerilor in doua tururi, a mai adaugat Dragos Chitic. Acesta spune ca alegerile dintr-un singur tur dau nastere unor anomalii fara nicio legatura cu democratia. El a dat exemplul primarului Carabelea, care a fost ales de doar 8% dintre cetatenii cu drept de vot din Piatra Neamt.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.