Bogdan Gavrilescu, liderul PMP Neamt si candidat la Camera Deputatilor, pune tunurile pe USR-isti, pe care-i acuza ca au furat proiectele PMP privind eliminarea pensiilor speciale si reducerea numarului de parlamentari, proiecte pentru care PMP-istii au si strans pana acum, peste un milion de semnaturi.
Bogdan Gavrilescu: ”O Românie fără hoție, nu? Parcă așa era sloganul unui partid care în teorie, mizează pe corectitudine. Practic, au furat cu lipsă de prejudecăți proiectele PMP. Mă refer la proiectul de lege ce propune reducerea numărului de parlamentari la 300, dar și la cel care vizează eliminarea pensiilor speciale.
După diverse relatări în presă, au încercat zilele trecute o dezinformare la adresa PMP. Asta probabil pentru că proiectul lor legat de pensiile speciale, scris de amatori, nu a fost votat fiind din start sortit eșecului.
Stimabili albaștri-portocalii, să vă spun un secret, PMP a adunat peste un milion de semnături pentru susținerea proiectului cu eliminarea pensiilor speciale. Ce ați spune dacă nu ați mai fura ideile altora? Ce ar fi să le susțineți în mod corect, prin vot în Parlament?
Aceste trei legi importante, promovate de PMP sunt adoptate de Senatul României și pot fi adoptate dacă sunt votate :
1. Legea privind eliminarea pensiilor speciale
2. Legea privind reducerea numărului de parlamentari la 300
3. Legea privind alegerea primarilor în două tururi.
Aceste proiecte de lege există deja și stau la un VOT distanță.
Ce spuneți stimați colegi, lasăm promisiunile și trecem la treabă?
Ne facem bine! Împreună mișcăm România, mișcăm Neamțul!”, este mesajul șefului PMP Neamt, la care ataseaza montajul foto de mai jos, dar si dovada in sprijinul afirmatiilor sale.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.