În această perioadă se lucrează la montarea unei noi suprafețe de joc pe terenul sintetic al Stadionului Ceahlău. Covorul sintetic a fost achiziționat de către Federația Română de Fotbal și alocat gratuit municipiului Piatra-Neamț în baza parteneriatului încheiat între Primăria Piatra-Neamț și FRF și semnat de către primarul Dragoș Chitic și președintele Răzvan Burleanu.

„Mă bucur că putem oferi sutelor de copii și juniori de la cluburile sportive din Piatra-Neamț  care practică fotbalul o suprafață de joc modernă. Mulțumesc Federației Române de Fotbal pentru sprijinul acordat în realizarea unui teren sintetic la standarde înalte, care va încuraja sportivii de la cluburile din Piatra-Neamț să obțină performanță și va atrage competiții sportive importante în orașul nostru” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Gazonul înlocuit va fi montat la șapte unități școlare din Piatra-Neamț, respectiv Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, Colegiul Tehnic Forestier și Școlile Generale nr. 2, nr. 3, nr. 5 și nr. 8, care în noul an școlar vor beneficia de terenuri de sport cu gazon sintetic.

(sursa: Comunicat de presa, Primaria Piatra- Neamt)

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Domnu’ Corfu, o întrebare la dumneavoastră: dacă v-aș face cadou 4 cauciucuri de mașină, de la o firmă de prestigiu desigur, dar care au vreo 6 ani vechime și sunt mediu uzate, vi le-ați monta la mașina personală și pleca la drum? Cred că Nu!
    Cam așa ceva se întâmplă și cu prosteala asta de teren sintetic la care niște directori naivi “au pus botul” la o mocangeală. De ce? Știm bine că moca prinde la fraierul de român. Dar acei oameni de la instituțiile de învățământ care au luat hotărârea să ia acest “gunoi” au gândit că poate provoca accidente? Cum te taie un fir sintetic față de cum te julește un asfalt? Să iei un jaf uzat, second-hand, și să te lauzi că ai făcut ditamai investiția denotă o aroganță crasă și sfidare la adresa sănătății copiilor care vor face sport. Oare mintea lor bolnavă nu s-a gândit că acest gazon nu se montează pe asfalt. Cumva la stadionul Ceahlăul era montat pe asfalt sau pe pământ și există și un sistem de drenaj? Apa aia care va fi statură pe asfalt vă dezvolta bacterii care pun în pericol sănătatea copiilor. Ce minte bolnavă are nea primarele care ne este Chitic. Băi criminalilor, deșteptarea!
    Sau primăria nu mai are bani pentru trimisul la reciclare sau groapa de gunoi? Nea Chitic, DEȘTEPTAREA!!!!! (îmi asum exprimarea deoarece primarul nostru își bate joc de noi, și așa îmi exprim repulsia într-un mod zic eu decent!)
    O zi frumoasă tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.