A fost weekend greu si obositor pentru angajatii Apaserv. Compania a remis presei un comunicat prin care anunta ca se opreste apa in orasul Roman, sat Cordun. ”Pentru executarea unor lucrări de către furnizorul de energie electrică, ApaServ vă informează că va opri furnizarea apei potabile în municipiul Roman, sat Cordun, miercuri, 27-02-2019, între orele 08:00-16:00 . Vă mulțumim pentru înțelegere!”, suna comunicatul Apaserv din care se intelege ca satul Cordun a trecut la orasul Roman, sau mai rau, ca Romanul a devenit comuna.

Dupa jumatate de ora, in timpul redactarii acestui articol, probabil ca un angajat Apaserv care a reusit sa se odihneasca in weekend a observat greseala si s-a revenit cu un alt comunicat, care anunta ca se intrerupe apa in satul Cordun din comuna Cordun: ”Pentru executarea unor lucrări de către furnizorul de energie electrică, ApaServ vă informează că va opri furnizarea apei potabile în comuna Cordun-sat Cordun, miercuri, 27-02-2019, între orele 08:00-16:00 . Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Prin urmare, cum nu este pentru prima data cand angajatii celei mai mari companii din judet dau cu geografia in gard, recomandam conducerii Apaserv sa-si lase oamenii sa plece in weekend de joi sau poate chiar de miercuri. Multumim si noi pentru intelegere!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.