Fostul prefect George Lazar, prim-vicepresedinte PNL Neamt, dezminte zvonurile potrivit carora guvernul PNL va inchide spitalul din Bicaz. In urma cu cateva ore, presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, a declarat ca liberalii vor inchide 22 de spitale din tara, printre care s-ar afla si spitalul din Bicaz, care a mai fost inchis o data de guvernul PDL.

Lazar îi raspunde in termeni duri lui Arsene, numindu-l personaj politic trist si raspandac de stiri false, catalogand declaratia presedintelui CJ Neamt, drept o minciuna grosolana si o insulta la adresa celor peste 50.000 de nemteni de pe Valea Muntelui. ”Minciuna și manipularea au rămas singurele arme pentru un personaj politic trist pe numele său Ionel Arsene. Șeful PSD Neamț a ajuns principalul zvoner și răspândac de fake-news. Cum altfel aș putea să cataloghez minciuna grosolană răspândită de Arsene potrivit căreia Guvernul PNL vrea să închidă Spitalul Bicaz??

Nu este doar un fake-news al celui mai ”fake” consilier județean pe care l-a avut județul Neamț, ci este și o insultă pentru cei aproape 50.000 de nemțeni de pe Valea Bistriței, Valea Muntelui și zon Tașca-Dămuc-Bicaz Chei-Bicazu Ardelean. Toți oamenii aceștia beneficiază de servicii medicale la Spitalul Orășenesc Bicaz datorită PNL-ului și am să fac recurs la istoria recentă

Mai mult George Lazar sustine ca redeschiderea spitalului din Bicaz s-a produs si ca urmare a eforturilor facute pe vremea cand era prefectul judetului Neamt, deci nici nu ar putea fi vorba de inchiderea lui, de catre guvernul PNL, ba din contra, unitatea medicala va fi sprijinita cu bani pentru investii de care este mare nevoie. ”Spitalul din Bicaz s-a redeschis ca urmare a diligențelor pe care eu, în calitate de prefect, le-am făcut alături de președintele CJ Neamț de la acea vreme, Culiță Tărâță în perioada 2013-2014!

Ministrul Sănătății care a răspuns fără ezitare solicitărilor pe care le-am făcut era liberalul Eugen Nicolăescu iar președintele CNAS era tot un liberal, Cristian Bușoi. Da, noi liberalii am redeschis Spitalul Bicaz și tot noi vom aduce fonduri substanțiale aici! Dar unde erați domnule Arsene atunci când noi ne băteam să redeschidem Spitalul de la Bicaz? Acum veniți și răspândiți cu nerușinare minciuni în disperare de a mai culege câteva voturi, dar nemțenii s-au lămurit.

Vreau să readuc aminte și faptul că la mijlocul lunii septembrie 2019 am fost alături de colegii consilieri PNL Bicaz la o întâlnire cu conducerea spitalului pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă și cum poate ajuta viitorul Guvern PNL această unitate sanitară.

Lipsa investițiilor în Spitalul Bicaz se resimte în tot ceea ce presupune starea corpurilor de clădire. Este nevoie de fonduri pentru zona de ambulatoriu, și aici vorbim de cabinetele doctorilor și ale personalului medical, dar și în zona de recuperare a pacienților.
Guvernul PNL se va implica pentru ca Spitalul Bicaz dar și celelalte spitale din Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț să beneficieze de fonduri.

PSD-ul și Ionel Arsene vor rămâne la același stadiu comunist de manipulare prin minciună!
Noi vom aduce normalitatea în județul Neamț, vom face România normală!” incheie fostul prefect, George Lazar.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Văd ca acest Lazar își asuma redeschiderea spitalului din Bicaz. Dar de ce trebuia redeschis ? Cine l-a închis mai deșteptule ? Nu liberalii ? Ca măsura de austeritate in timp ce ei furau ca-n codru !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.