Președintele PNL Neamț, George Lazăr, este convins că liberalii vor spulbera PSD la alegerile locale de anul viitor. El a declarat ieri într-o conferință de presă, că PNL va câștiga la scor alegerile din Neamț în 2024. ”Există un domn președinte interimar la PSD care tot se laudă el peste tot că în 2024 alegerile la nivelul județului Neamț, mă refer la alegerile locale, din perspectiva dumnealui, vor fi pe listă comună. Să uite domnul de la PSD că există listă comună la Neamț între PNL și PSD. Vor fi liste separate, iar PNL va câștiga alegerile. Și le va câștiga la un scor foarte bun. Nu bun, foarte bun (…) În 2024, cu siguranță PNL va câștiga alegerile și le va câștiga la scor în județul Neamț.

Câștigarea alegerilor locale în 2024, este obiectivul pe care și l-au fixat liberalii. ”Ceea ce ne propunem pentru anul 2024, așa cum am spus de fiecare dată, obiectivul principal al Partidului Național Liberal filiala Neamț, este câștigarea alegerilor locale, atât la Consiliul Județean Neamț cât și în marea majoritate a localităților din județul Neamț”, a mai precizat George Lazăr.

Acesta a mai spus că politica de cadre la nivelul PNL Neamț este deja la nivel avansat. ”De la începutul anului, unde la peste 300 de noi membri s-au înscris în Partidul Național Liberal. Avem oameni de prestigiu care au venit spre Partidul Național Liberal. Sunt foarte mulți oameni de afaceri care au venit spre Partidul Național Liberal, sunt foarte mulți oameni care administrează companii private de interese național și județean cu sute și mii de angajați care s-au înscris în Partidul Național Liberal. N-o să le dau numele pentru că încă nu am acordul lor. Sunt foarte mulți aleși locali din județul Neamț, din alte partide, cum ar fi partide de dreapta, gen PMP sau USR, cu care suntem în discuții avansate și și-au manifestat intenția de a veni spre Partidul Național Liberal atunci când situația atât politică cât și din punct de vedere legislativ le va permite, să nu-și piardă mandatul.

Singurul obiectiv pe care îl avem este acela de a schimba eticheta județului Neamț, de a aduce dezvoltare, dezvoltare care să fie gândită pe un termen lung, nu de 2 ani, nu de 3 ani, nu de 4 ani, nu un stil de herupism care a fost până acum, ci politici publice care să pună județul pe harta județelor importante din România”, a mai declarat George Lazăr.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.