Întrebat ieri într-o conferință de presă, de ce nu este demis directorul Apaserv, deși demiterea lui era iminentă după fuga infractorului Arsene, președintele PNL George Lazăr, a spus că s-ar fi renunțat la acest demers, în urma unui telefon primit din Italia. ”I-am cerut demisia directorului Apaserv în repetate rânduri și reiterez astăzi, îi cerem demisia în continuare. Am văzut și declarația domnului președinte al PSD Harpa, că și el ia în calcul să îl demită pe domnul Mușat de la Apaserv. Probabil că a primit telefon din Italia, eu așa am auzit, și i s-a spus: Nu, stop! Și omul s-a conformat, a spus… gata, lăsăm subiectul, nu-i cazul, că uite, din Italia există nemulțumire.

Demiterea directorului Apaserv (fost angajat la firma lui cumătru Ginel) a fost cerută insistent, mai ales după ce compania a pierdut un proiect cu fonduri europene în valoare de 300 de milioane de euro.

Pe surse, circulă în ultimul timp ipoteza că Arsene dă directive (prin intermediari) din Italia privind decizii care se iau în PSD Neamț sau în CJ Neamț.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.