George Lazăr, președintele PNL Neamț, a avut ieri o întâlnire de lucru cu activul de partid din Urecheni. Acesta califică situația în care a ajuns comuna sub 12 ani de conducere despotică a primarului PSD, ca fiind una cel puțin alarmantă.
Ieri am fost, aşa cum v-am povestit, în comuna Urecheni, unde cunosc mulți oameni gospodari, muncitori, care întotdeauna sunt deschişi la vorbă şi la sfat cu oamenii de bine.
Din păcate, situația din comuna Urecheni este una alarmantă, şi nu de puțină vreme. Sub conducerea PSD, comunitatea a rămas în urmă în ceea ce privește infrastructura esențială, adică condițiile minime de bun simț de care localnicii au nevoie pentru a trăi cel puțin decent.
Oamenii de aici nu au acces la rețeaua gaz, apă potabilă și canalizare. Este o realitate tristă că aceste servicii de bază lipsesc în continuare, deşi există nenumărate posibilități de finanțare, dacă ar fi existat şi un minim interes din partea administrației publice locale.
Localnicii din Urecheni trăiesc pur şi simplu cu frică de primarul Ion Tănăselea, care îşi depăşeşte cu mult limitele funcției şi s-a transformat un moşier despotic cu afaceri în toată localitatea, controlând prin aceste mijloace opinia publică a fiecărui localnic. Oricine încearcă să deschidă o afacere este întâmpinat cu controale inutile și piedici birocratice, orice opinie care diferă de doctrina
primarului Tănăselea este sancționată prin diverse blocaje administrative.
Acest tip de practici tiranice, care nu pot fi explicate în secolul 21, îngreuneză şi mai mult viața comunității, deja privată de resurse de bază şi de orice interes pentru dezvoltarea economică a zonei.
Oamenii din Urecheni nu cer milă sau ajutor, ei doresc doar să fie lăsați în pace, să poată construi un viitor mai bun pentru ei și familiile lor. Nu este posibil ca un primar să dicteze fiecare pas al localnicilor după toanele şi interesele personale.
Este timpul să schimbăm această situație și să facilităm dezvoltarea reală în comuna Urecheni.
Alături de domnul Mihai Popa, președintele PNL Urecheni și viitorul primar al acestei localități cu mult potențial şi oameni dornici să muncească şi să se implice, suntem hotărâți să luptăm pentru revenirea la normalitate şi pentru a le oferi localnicilor de aici condiții de trai moderne şi accesibile.
Este timpul să punem capăt epocii baronilor locali care au condus comuna timp de 12 ani și să aducem o administrație corectă, transparentă și eficientă, cu respect față de comunitate.
Urecheni are nevoie de o astfel de schimbare, după toți aceşti ani de batjocură, iar cu sprijinul dumneavoastră, vom transforma în bine această comună frumoasă, care merită mai mult. Sunt convins că sepoate şi la Urecheni!”, transmite George Lazăr.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.