În perioada 6-8 mai 2022, intre orele 9-17, are loc în Piata Centrala din Piatra Neamt, expozitie cu vânzare ”Flora Fest”. Expoziția ”Flora Fest” își propune să promoveze producătorii locali din zona Piatra-Neamț.
Prezent astazi la deschidere, secretarul de stat George Lazar, presedintele PNL Neamt, apreciaza sustinerea pentru întreprinzatorii locali, afirmand ca in Neamt sunt mii de producatori care trebuie sprijiniti prin astfel de actiuni. ”Susțineți și dumneavoastră producătorii locali!
”Flora Fest” este o încântare și pentru ochi, dar și pentru suflet. M-am convins astăzi, împreună cu primarul Andrei Carabelea , iar îndemnul meu este sincer: merită să dați o fugă până acolo!
Oaza de verdeață este în Piața ”Sf. Gheorghe”, din Piatra Neamț. Flori, pomi fructiferi și ornamentali, arbuști, găsiți de toate. Sunt plante născute din migala producătorilor locali, un motiv în plus să ajungeți la ”Flora Fest”. Am fost si la standul din piata a celor de la Directia Silvica Neamt, unde ne-am intalnit si cu dl director Valentin Tamaslacaru si dl director Ovidius Marcutianu.
Am să încurajez mereu astfel de expoziții, cu tematică diversă, pentru că județul Neamț are mii de antreprenori care trebuie sprijiniți. Pentru că noi, nemțenii, suntem cunoscuți ca oameni harnici, inventivi și inimoși”, transmite George Lazar.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.