Presedintele PNL Neamt, George Lazar, a transmis ieri, cu ocazia Zilei Învățătorului, un mesaj de recunostinta adresat cadrelor didactice. ”Cadrele didactice care ne însoțesc în primii ani pe drumul învățăturii şi al cunoaşterii sunt oamenii care ne inspiră vise mari şi care ne oferă mijloacele de a le îndeplini.
 Sunt purtători de povețe, care ne îndrumă prin viață cu înțelepciune şi bunătate, oamenii cărora le datorăm atât de mult din ceea ce suntem astăzi!
Anii de şcoală mi-au oferit amintiri pe care mă bucur să le retrăiesc alături de fetița mea cea mare, care se află în această frumoasă etapă a vieții, cea de elev.
 Le mulțumesc învățătorilor care schimbă lumea în fiecare zi prin educație şi prin dedicarea cu care modelează caracterele copiilor noştri.
Astăzi, de ziua ÎNVĂȚĂTORULUI, mă înclin în fața dumneavoastră, dragi cadre didactice, pentru pasiunea şi profesionalismul cu care construiți oameni mari! La mulți ani tuturor doamnelor învățătoare şi domnilor învățători! Respectul şi mulțumirea noastră se îndreaptă, în fiecare zi, către dumneavoastră!”, este mesajul lui George Lazar.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.