Fostul prefect George Lazar, prim vicepresedinte PNL Neamt, a atras ieri atentia intr-o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Neamt, deputatul Mugur Cozmanciuc, asupra faptului ca Spitalul Judetean Neamt este subfinantat si a acuzat conducerea CJ Neamt ca nu doreste sa faca investitii serioase in aparatura medicala pentru spital. Lazar precizeaza ca medicii tineri care vin in Piatra- Neamt, sunt nevoiti sa lucreze in conditii precare, din cauza lipsei dotarilor medicale moderne. ”Există un fenomen de subfinanțare cras, o zonă în care actul medical nu este în atenția conducătorilor politici ai județului Neamț, a conducerii CJ Neamț, dar nici din partea Ministerului Sănătății și al Casei de Sănătate. Vin doctori tineri în Piatra Neamț, dar aceștia lucrează de cele mai multe ori, în condiții extrem de precare. Degeaba avem doctori buni, dacă factorul decident, respectiv conducerea CJ Neamț, nu dorește să acorde investiții serioase în aparatura medicală,iar cei care au de suferit sunt pacienții! Trag și eu un semnal de alarmă și le transmit să aibă deschidere și să acorde finanțare pentru investiții serioase, pentru creșterea calității actului medical pentru nemțeni!”, a declarat George Lazar.

Ieri, conducerea Spitalului Judetean Neamt a avut o intalnire cu conducerea PNL Neamt, la care au participat si consilieri judeteni PNL, unde s-au pus pe masa problemele cu care se confrunta spitalul.

Ionut CORFU (sursa foto: PNL Neamt)

 

2 COMENTARII

  1. AVEM DR. BUNI IN ARDEAL, NU LA SJU NEAMT!!! IN NEAMT AVEM SPAGARI , INDIFERENTI, IMPERTINENTI , MEDIOCRI PROFESIONAL, DUMNEZEUL LOR E BANUL , PACIENTII SI APARTINATORII II DERANJEAZA.

    SPITALUL ESTE PLIN DE FOCARE DE INFECTIE, INTRI CU O AFECTIUNE , IESI CU 10 SAU IN SICRIU, ESTE SPITALUL GROAZEI, DEPRIMANT , TRATAMENTE NU, MANCARE DECENTA NU, CURATENIE NU, O VORBA BUNA NU, NIMIC!!!
    >80% DIN BUGETUL SPITALULUI MERGE LA FONDUL DE SALARII,AR FI BINE SA-L INCHIDA, MERGEM SI NE TRATAM IN ARDEAL, NU-I BAI!!!

  2. Dle Lazar hai sa ne vedem de Clanul Tița si de prietenii de la Tel Aviv care au “grijă” anumite fete si sa lasam politica sa fie făcută de oameni mari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.