Învestirea oficială a noului prefect de Neamt are loc astazi, dupa mai putin de 24 de ore la numirea oficiala in functie. George Lazar va fi învestit in functie de la ora 16.30, în cadrul unei videoconferințe cu prim ministrul, Ludovic Orban.

”Vreau să mulţumesc Guvernului României, domnului prim ministru Ludovic Orban, pentru încrederea de a fi numit prefect al județului Neamț. Un nou mandat de prefect reprezintă pentru mine o onoare deosebită și, în același timp, o mare responsabilitate. Îmi doresc transparență în activitatea administrativă, dar şi implicare promptă în soluţionarea problemelor fiecărei comunităţi din judeţ, cu alte cuvinte o schimbare în bine în administrație. 

As dori să vă asigur că voi depune toate diligențele pentru a-mi îndeplini cu cinste și demnitate toate obiectivele propuse, astfel încât toţi cetăţenii județului Neamț să aibă acces la toate serviciile publice într-un mod legal, imparţial şi eficient. Pentru aceasta, cred că este necesară o bună conlucrare cu toate autoriățile locale și centrale, o informare reciprocă și operativă cu privire la problemele care apar, gestionarea eficientă a acestora și implicarea tuturor instituțiilor abilitate pentru a pune în practică obiectivele economice și sociale asumate prin programul de guvernare. Aşa să îmi ajute Dumnezeu”, a declarat prefectul George Lazăr, pentru newsallert.ro.

In sedinta de guvern de ieri, au fost schimbati prefectii din aproximativ 30 de judete.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.