Solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Neamț, prin care primăriile din Piatra Neamț, Roman și Tg. Neamț sunt rugate să sprijine financiar organizarea Olimpiadei Naționale de Matematică  este acceptată fără niciun fel de rezerve de către Partidul Național Liberal, prin consilierii locali din cele trei localități, anunta PNL Neamt intr-un comunicat de presa.

”Susținem organizarea Olimpiadei Naționale de Matematică în județul Neamț, prin voturile consilierilor locali și sponsorizări private. Considerăm că sumele solicitate de către organizatori, câte 20.000 de lei de la primăriile din Piatra Neamț și Roman și 15.000 de lei de la primăria Tg. Neamț, pot fi asigurate fără niciun fel de probleme din bugetele locale.

Suplimentar acestei solicitări, în calitate de președinte PNL Neamț voi sponsoriza acest eveniment din surse private, împreună cu senatorul Eugen Țapu-Nazare, consilierii județeni ai PNL Neamț, alți prieteni și colegi liberali, oameni de afaceri.

Pentru județul Neamț este o onoare faptul că a fost desemnat să găzduiască această importantă competiție, dar și o șansă de a promova la nivel național valorile locale, tradițiile, performanța, dar și veritabila școală de matematică nemțeană.

Este pentru prima dată în ultimii 32 de ani când Olimpiada Națională de Matematică se desfășoară în județul Neamț. Evenimentul se va desfășura în perioada 15-20 aprilie 2022”, a declarat George Lazăr, Ministru secretar de stat, Președinte PNL Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.