Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a transmis o reacție fulger după articolul publicat în urmă cu scurt timp de tvmneamt.ro, Asaftei va trebui să treacă la PNL. Liberalii, tot mai aproape de a avea președinte la CJ Neamț.

Lazăr precizează că viitoarea absorbție a ALDE de către PNL, nu presupune trecerea obligatorie a celor de la ALDE la liberali, urmând ca aceștia să aleagă dacă trec la alt partid sau dacă (în cazul aleșilor locali) rămân independenți.

Totodată, președintele PNL Neamț dă de înțeles că oricum Ion Asaftei nu este dorit în rândurile liberalilor nemțeni, întrucât acesta ar fi ”slujitorul de nădejde” al baronului Arsene, cel care alături de PSD-iști și de camarazii aliați, a adus județul în pragul dezastrului. ”În urma fuziunii dintre PNL și ALDE, membrii ALDE, aleșii locali, județeni, primari, președinți de CJ, nu devin obligatoriu membri PNL .

Cei care își doresc, devin membri PNL sau în cazul în care nu doresc, ei pot rămâne independenți și apoi se pot afilia, înscrie în ce partid doresc ei. Asta e prin efectul legii.

În cazul domului Asaftei, este arhicunoscut că acesta a fost unul din cei mai apropiați slujitori ai baronului PSD Ionel Arsene, ocupând prin bunăvoința lui Arsene mai multe funcții politice, ca aceea de consilier la cabinetul acestuia când era președinte al CJ Neamț, vicepreședinte de CJ și respectiv, în prezent, președinte interimar al CJ Neamț.

Este de notorietate că la fuga de justiție a baronului PSD Ionel Arsene, acesta a lăsat cu limbă de “moarte” ca slujitorul său de nădejde, domnul Asaftei, să fie cel ce îi va prelua funcția și îi va duce mai departe “moștenirea”, adică dezastrul pentru Neamț.

Ca urmare, PNL Neamț nu este casa transfugilor PSD sau a servitorilor baronului Ionel Arsene și a celor care au pus umărul la dezastrul din ultimii 9 ani din Neamt.

PNL Neamț primește cu deschidere în rândurile sale, orice om de bună credintă, care are un CV politic curat, care își dorește să construiască pentru județul Neamț și cel mai important pe acei membri ALDE care NU au fost slujitorii sau argații de nădejde ai PSD sau ai baronului Ionel Arsene și care au votat și susținut dezastrul administrație PSD-Arsene”, a declarat George Lazăr, pentru tvmneamt.ro.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.