Actualizare stire: Într-o convorbire telefonica avuta cu reporterul tvmneamt.ro, Daniel Vasiliu a negat incidentul asa cum a fost el relatat de sursele tvmneamt.ro si spune ca intr-adevar, ar fi discutat cu o persoana in interiorul sectiei de votare despre optiunea lui electorala, insa nu iesit din sectie cu buletinul de vot si considera ca nu a incalcat in niciun fel legea. Vasiliu mai spune ca nu l-a anuntat nimeni ca a fost amendat si nici nu a vorbit cu vreun politist dupa ce a votat.

Drept la replica, Daniel Vasiliu: Referitor la articolul publicat de dumneavoastra astazi, tin sa fac urmatoarele precizari: la ora 10:30 am intrat in sectia de votare de la gara Roznov insotit de un jurnalist. La iesirea din cabina i-am spus ca am votat cu actualul si viitorul presedinte. Din acest motiv, presedintele din sectia de votare mi-a atras atentia ca nu am voie sa fac campanie si nici fotografii. Mi-am cerut scuze si i-am spus ca nu am avut aceasta intentie, mai ales in contextul unui procent favorabil pe care candidatul nominalizat il avea in sondaje, chiar nu era nevoie sa fac eu propaganda exagerata. Am iesit afara si am continuat dialogul cu jurnalistul si cativa prieteni pe teme electorale. Doamna presedinte ne-a atras atentia ca nici in spatele sectiei nu avem sa facem interviu sau fotografii pe aceasta tema. Am preferat sa ne indepartam, desi am considerat gestul un pic cam deplasat. In ceea ce priveste amenda mentionata, vreau sa va precizez ca pana la aceasta ora nu am cunostinta sa fi fost sanctionat, iar daca acest lucru se va intampla, probabil o voi contesta in instanta deoarece nu cred ca am deapsit limita bunului simt si nici pe cea legala. Nu am avut dialog cu vreun organ de politie, cu atat mai mult sa ma fi scos din sectia de vot. Ma consider un om responsabil, ca atare orice eveniment legat de persoana mea care face subiectul unui articol de presa, il voi trata cu seriozitate si transparenta. Multumesc pentru dreptul la replica acordat. Cu stima, Daniel Vasiliu!

Stirea initiala: Daniel Vasiliu, presedintele interimar al PNL Roznov a fost taxat astazi de politisti cu o amenda de 2.000 de lei, pentru ca dupa ce a votat, a iesit din sectia de votare cu tot cu buletinul de vot, aratandu-l celor prezenti, bucurandu-se ca un copil si strigand in gura mare ca a pus stampila pe Iohannis.

Scena s-a petrecut la sectia de votare nr. 130, din gara CFR Roznov, gestul fiind sanctionat de politistii TF cu o amenda de 2.000 de lei, au declarat pentru tvmneamt.ro, surse din Politia Neamt. Vasiliu a fost luat de mânuță de politisti si indepartat din zona sectiei de votare, imediat dupa incident.

Daniel Vasiliu a trecut de la UNPR la PNL in anul 2016. El a fost si vicepresedinte CJ Neamt, pe vremea cand era membru UNPR. Daniel Vasiliu este in prezent presedintele unui GAL (Grup de Actiune Locala) din judetul Neamt si secretar general al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.