Secretarul de stat George Lazar, presedintele PNL Neamt, s-a adresat multimii de pe scena Piatra Fest 2022, unde a fost prezent alaturi de primarul Andrei Carabelea, la deschiderea evenimentului care s-a incheiat noaptea trecuta. Lazăr a punctat cele mai importante momente pregatite de primarie in cadrul celor 3 zile de sarbatoare, cum ar fi premierea elevilor si profesorilor cu rezultate notabile la concursuri si olimpiade, sau premierea cuplurilor care implinesc 50 de ani de căsătorie.  ”Zilele municipiului Piatra Neamț sunt prilej de bucurie şi mândrie pentru noi, nemțenii.
Sărbătoarea ne reuneşte cu pietrenii, oameni frumoşi la suflet, care iau parte, anual, în număr foarte mare la evenimentele dedicate lor, cu ocazia zilelor oraşului.
La invitația domnului primar, Andrei Carabelea, am participat ieri la deschiderea festivităților din Piatra Neamț, care se vor întinde pe parcursul a trei zile.
Alături de noi s-a aflat şi domnul Sebastian Burduja, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, care a revenit în oraşul natal pentru acest eveniment de suflet.
De asemenea, am apreciat prezența domnului subprefect, Adrian Ciobanu şi a consilierilor locali ai municipiului Piatra Neamț.
M-am bucurat mult să mă aflu din nou printre oamenii de aici, să discut cu ei şi sărbătorim împreună un oraş care se dezvoltă pe an ce trece şi reprezintă un important punct turistic pentru români şi nu numai.
În cadrul festivității, au fost premiați elevii şi profesorii cu rezultate remarcabile la olimpiade şi concursuri şcolare în etapele naționale.
Mă înclin în fața performanțelor acestora şi le urez un viitor cu multe realizări, pe măsura muncii şi talentului lor!
Premii au primit şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, pentru frumoasa aniversare pe care o sărbătoresc, ocazie cu care le urez mulți ani fericiți şi sănătoşi înainte!
Iată spiritul comunității pietrene, valorile unui oraş cu multă istorie, frumusețe şi căldură!
Aici mă simt, de fiecare dată, acasă şi revin cu drag în mijlocul comunității locale, care transmite atât de multă energie pozitivă! La mulţi ani, dragi pietreni, cu multă sănătate, bucurii şi împlinire! La mulți ani, Piatra Neamț, oraş drag sufletului meu!”, a transmis George Lazăr.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.