Gheorghe Stefan a scapat astazi de arestul la domiciliu si este sub control judiciar informeaza DNA. Astfel, se poate deplasa oriunde, cu anumite conditii impuse de instanta.  El are mai multe obligatii pe care daca nu le respecta poate ajunge din nou in arest la domiciliu sau chiar in arest preventiv.

“Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul Gheorghe Ştefan trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; să nu depăşească teritoriul României, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; să nu ia legătura cu anumite persoane menţionate în ordonanţa de luare a măsurii controlului judiciar” informeaza DNA.

Gheorghe Stefan, fost primar al orasului Piatra Neamt este sub urmarire penala, procurorii sustinand ca prin intermediul unor interpusi, acesta, folosindu-se si de functia din partid pentru a influenta functionari, a obtinut pentru o firma pe care o administra mai multe contracte platite cu bani publici.

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.