Un bărbat din județul Bacău, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat a fost depistat de un polițist aflat în timpul liber.

La data de 27 aprilie a.c., aflându-se în timpul liber, un polițist de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a observat pe o stradă din Piatra Neamț, un bărbat având aceleași semnalmente cu ale unui tânăr în vârstă de  24 de ani, căutat la nivel național.

Acesta a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

Judecătoria Bacău a emis pe numele persoanei în cauză la data de 20 aprilie 2021, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la 2 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 12/13 august 2015 împreună cu alte două persoane acesta a asigurat paza locului comiterii infracțiunii de furt calificat, în timp ce un alt tânăr a sustras o geantă cu documente prin geamul lăsat deschis al unei autoutilitare, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 1000 lei.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.