Un barbat din Iasi care conducea regulamentar insa era beat, a fost dat de gol de o soferita care l-a tamponat. Femeia nu a fost atenta la iesirea din parcarea unui magazin din Roman si nu i-a acordat prioritate barbatului, care ulterior s-a dovedit ca urcase la volan dupa ce consumase alcool, informeaza IPJ Neamt:

”În ziua de 22 august a.c., orele 11.50, pe strada Ștefan cel Mare din Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 35 ani din comuna Boghicea conducea un autoturism în parcarea unui magazin situat pe strada Ștefan cel Mare, la ieșirea în drumul principal nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta.

Polițiștii au constatat că șoferul autoturismului care se deplasa regulamentar, un bărbat de 48 ani din județul Iași, se afla sub influența alcoolului. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturismul condus de bărbatul de 48 ani a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autoturism sub influența alcoolului.”

Alte doua accidente rutiere au avut loc ieri in Roman si un altul in Podoleni. Acestea s-au soldat cu trei victime, iar in unul dintre cazuri, soferul vinovat a fugit, potrivit IPJ Neamt:

”În ziua de 22 august a.c., orele 10.50, pe strada Oituz din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 27 ani din comuna Valea Ursului se deplasa cu un autoturism pe strada Oituz din municipiul Roman, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, a acroșat și accidentat ușor un biciclist de 58 ani din Roman, care se deplasa regulamentar pe partea carosabilă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 22 august a.c., orele 15.10, Poliția municipiului Roman a fost sesizată de C.P.U. Roman despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 62 ani din municipiu, care a precizat că a fost victima unui accident rutier.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat de 44 ani din Roman conducea un autoturism pe Aleea V. Lupu din Roman a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla oprit in fața sa. După producerea accidentului, bărbatul de 44 ani a plecat de la fața locului fără a sesiza evenimentul rutier, fiind ulterior identificat și depistat de către polițiști. Victima, bărbatul de 62 ani, se afla in autoturismul oprit și a fost rănit ușor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 22 august a.c., orele 16.20, pe DN 15, pe raza localității Podoleni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 43 ani din Buhuși conducea un autoturism pe DN 15, a efectuat neregulamentar manevra de depășire a unui alt autovehicul care semnalizase deja intenția de schimbare a direcției de mers și a intrat în coliziune cu acesta.

Urmare a producerii accidentului un pasager( femeie) de 20 ani, care se afla in autovehicul ce semnalizase intenția de schimbare a direcției de mers, a fost rănită ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.