Un cioban de la o stână din Crăcăoani a pus pe jar polițiștii din comună, după ce s-a îmbătat și l-a apucat cheful de glume. Omul a sunat la 112 și a anunțat că s-a rătăcit în pădure, după ce a fugit de un urs care l-a atacat. În timp ce oamenii legii porniseră în căutarea ciobanului, acesta a revenit cu alte apeluri la 112, furnizând de fiecare dată, informații eronate privind locul în care se afla. În cele din urmă a fost găsit și amendat, pentru că s-a constatat că bărbatul nu fusese atacat de urs și nici nu se rătăcise, ci a vrut să se distreze la băutură cu niște glume de stână. ”În jurul orei 12:40, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 43 de ani, din Bălțătești, cu privire la faptul că acesta ar fi plecat voluntar de la stâna unde lucra, de pe raza localității Crăcăoani și speriat de prezența unui urs ar fi fugit și s-ar fi rătăcit în pădure. 

Ulterior bărbatul a revenit cu mai multe apeluri, comunicând de fiecare dată altă locație.

În urma activităților investigative desfășurate de polițiști, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost identificat în localitatea Crăcăoani, acesta nefiind într-o situație de pericol.

Pentru apelarea nejustificată la serviciul 112, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă”, se arată într-o informare IPJ Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.