Ursul a atacat si la Poiana Teiului (jud. Neamt), dupa ce mai multe atacuri s-au inregistrat in urma cu aproximativ o luna, la Borca si la Farcasa.

La Poiana Teiului, un urs a atacat o gospodarie din satul Paraul Fagului, in noaptea de joi spre vineri, 15/16 noiembrie. A rupt gardul gospodariei, apoi un alt gard care imprejmuia locul in care erau tinute mai multe animale si a sfasiat doi porci, unul de 150 de kg si altul de aproximativ 100 de kg (foto- Atentie! Imagini cu puternic impact emotional).

Proprietarul a sesizat abia astazi (19 noiembrie) Primaria. El nu va putea fi despagubit, pentru ca potrivit legii, sesizarea trebuia facuta în maximum 48 de ore, a declarat Ana Ancuta, primarul comunei Poiana Teiului, care a mai spus ca vor fi informate autoritatile competente (Ocolul Silvic, Prefectura).

In cazurile atacurilor de la Borca si Farcasa, Prefectura Neamt a incercat sa le tina ascunse, comunicand abia dupa 10 zile, si atunci datorita jurnalistilor care au intrat pe fir. Vezi AICI- GOSPODĂRII DIN BORCA ȘI FARCAȘA ATACATE DE URȘI, PREFECTURA SE FACE CĂ NU ȘTIE

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.