Ursul a atacat si la Poiana Teiului (jud. Neamt), dupa ce mai multe atacuri s-au inregistrat in urma cu aproximativ o luna, la Borca si la Farcasa.

La Poiana Teiului, un urs a atacat o gospodarie din satul Paraul Fagului, in noaptea de joi spre vineri, 15/16 noiembrie. A rupt gardul gospodariei, apoi un alt gard care imprejmuia locul in care erau tinute mai multe animale si a sfasiat doi porci, unul de 150 de kg si altul de aproximativ 100 de kg (foto- Atentie! Imagini cu puternic impact emotional).

Proprietarul a sesizat abia astazi (19 noiembrie) Primaria. El nu va putea fi despagubit, pentru ca potrivit legii, sesizarea trebuia facuta în maximum 48 de ore, a declarat Ana Ancuta, primarul comunei Poiana Teiului, care a mai spus ca vor fi informate autoritatile competente (Ocolul Silvic, Prefectura).

In cazurile atacurilor de la Borca si Farcasa, Prefectura Neamt a incercat sa le tina ascunse, comunicand abia dupa 10 zile, si atunci datorita jurnalistilor care au intrat pe fir. Vezi AICI- GOSPODĂRII DIN BORCA ȘI FARCAȘA ATACATE DE URȘI, PREFECTURA SE FACE CĂ NU ȘTIE

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.