O gospodărie din comuna Ghindăoani s-a făcut scrum astăzi, cu câteva ore înainte de Înviere, din cauza coșului de fum deteriorat. ”În această după amiază, în jurul orei 13:05, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în comuna Ghindăoani.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Ghindăoani și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț.

Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la cerdac și acoperiș cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la anexele gospodărești.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișul locuinței (din astereală din lemn și acoperit cu șindrile și plăci de azbociment) pe o suprafață de aproximativ 80 mp, 400 kg de cereale, cerdacul din lemn, elemente de tâmplărie de la ușă și ferestre și bunuri materiale din interiorul unei încăperi (bucătărie)

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum deteriorat. Nu au fost victime”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.