O gospodina din Roman a fost trezita din somn de pompieri seara trecuta, după ce a pus o oala cu mancare pe aragaz, apoi a adormit. ”Aseară, în jurul orei 19:45, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Mihail Kogălniceanu în municipiul Roman.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialelor, au pătruns în apartament și au constatat că fumul provenea de la o oală uitată pe aragazul în funcţiune.
În interiorul unei camere, pompierii au găsit o femeie de aproximativ 67 de ani care dormea. Femeia a refuzat asistența medicală oferită de echipajul SMURD.

Concomitent cu misiunea de căutare-salvare a persoanei aflată în apartament, pompierii au îndepărtat oala de pe aragaz și au acționat pentru evacuarea fumului din apartament și de pe casa scării.

Evenimentul s-a produs din cauza aparatului de gătit lăsat nesupravegheat.

Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.