Accesul pe pationarul de pe platoul Curtii Domnesti din Piatra Neamt, este gratis oricând pentru elevii cu media generala peste 9, pentru copii cu dizabilitati si pentru copii din centre de plasament de stat sau private. Gratuitatea va fi valabila pe tot parcursul zilei, pe intreaga perioada in care patinoarul va functiona. ”Copiii din categoriile mentionate vor putea patina gratis pe tot parcursul zilei, in fiecare zi, chiar si in weekend, atat timp cat va fi deschis patinoarul. Dintr-o regretabila eroare, zilele trecute s-a anuntat ca acest lucru este posibil doar de luni pana vineri, pana la ora 14. Vreau sa rectific si sa precizez ca s-a revenit asupra deciziei, astfel incat, de gratuitate se va putea beneficia in fiecare zi, de dimineata pana seara”, a transmis Alexandru Cretu, administratorul firmei din Piatra Neamt, care detine patinoarul.

Copiii din centrele de plasament vor avea acces gratuit doar daca se prezinta la patinoar in grupuri organizate, insotite de personal de specialitate.

Patinoarul va funcționa până la sfârșitul lunii ianuarie, între orele 10.00-21.00, cu pauze necesare pentru refacerea gheții.
Reprizele de patinaj se vor desfășura după următorul program: 10.00-11.30, 12.00-13.30 , 14.00-15.30, 16.00- 17.30, 18.00-19.30, 19.30 – 21.00.
Tariful pentru o sesiune de 90 de minute pe gheață este de 10 lei de luni până vineri și de 15 lei sâmbăta, duminica și în zilele cu sărbători legale.
Cei care nu dețin patine, le vor putea împrumuta de la centrul de închirieri, unde vor fi disponile la un preț egal cu tariful de intrare, în funcție de ziua respectivă. Pentru începători există posibilitatea închirierii de pinguini ajutători pentru un cost de 10 lei, mai precizeaza administratorii patinoarului.
I.C.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.