Nu mai putin de 6 lebede moarte au fost scoase de pompieri in aceasta dimineata, din lacul de acumulare Bâtca Doamnei, din Piatra Neamt. ”Un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție și o barcă din cadrul Detașamentului Piatra Neamț intervine pentru degajarea unor lebede moarte din lacul Bâtca Doamnei în municipiul Piatra Neamț. Șase lebede au fost scoase din lacul Bâtca Doamnei. Acestea au fost preluate de DSV Neamț”, a anuntat ISU Neamt.

Fiind vorba de un numar destul de mare de lebede moarte, nu este exclus să existe un focar de gripă aviară, asa cum a mai fost și in alte rânduri, însă se va sti cu exactitate cauza mortii lebedelor, după analizele de laborator.

Autoritatile s-au pus in miscare abia după ce subiectul a fost relatat ieri, duminica, 13 noiembrie, de publicatia vestea.net. Conform martorilor, lebedele au fost văzute de mai multe zile, însă nicio institutie cu competente în domeniu, nu a stiut și nu a văzut, până nu a scris presa. Alte detalii AICI! Lebede moarte pe Bistrița, la Piatra Neamț.

I.C. (sursa foto: vestea.net)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.