Actualizare stire- 24.12.16, ora 18:30  Soferul vinovat a fost arestat

Momente de groaza pentru familia spulberata de un sofer beat la Bodesti si pentru intreaga comunitate. Vezi stirea aici!

Baiatul in varsta de 4 ani a decedat, la fel si tatal lui, iar dupa informatiile pe care le-am obtinut astazi, si dupa cum arata autoturismul (foto) care i-a secerat de pe marginea drumului, se poate constata ca cei patru au fost aproape macelariti.

Copilul a decedat in ambulanta, in drum spre spital, s-au facut manevre de resuscitare, insa in zadar.

Conform medicului Silviu Verzea, director medical al Spitalului Judetean Neamt, tatal, in varsta de 34 de ani, a murit in cursul noptii la terapie intensiva, dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale, insa leziunile au fost extrem de grave: multiple leziuni craniene, multiple leziuni toracice, splina rupta, muschiul diafragm rupt si fractura deschisa de gamba.

Celalalt copil, in varsta de 7 ani, a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, de asemenea cu leziuni multiple, cele mai grave fiind la nivelului capului. Baiatul era constient la momentul in care plecat de la Spitalul din Piatra- Neamt, spre cel din Iasi.

Mama este la terapie intensiva, de asemenea cu leziuni multiple, cele mai grave fiind la cap, torace si la o gamba. Ea fost supusa unei interventii chirurgicale in cursul noptii, la nivel toracic, dar a fost mai mult o explorare pentru a vedea daca are rani interne care-i pot pune viata in pericol, conform declaratiilor medicului Silviu Verzea.

Femeia este inca in stare de soc, nu a realizat ce s-a intamplat aseara si inca nu a aflat despre ce s-a intamplat cu familia ei.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.