Grupul primarilor PNL Neamț: ”Județul Neamț are nevoie de un prefect responsabil, nu de Adrian Niță”

Comunicat de presă PNL Neamț: Impardonabilă ineficiența prefectului județului Neamț, Adrian Niță, care, în ciuda avertismentelor de vremea rea, nu a reușit să organizeze activitatea de deszăpezire din județ. Totala sa nepricepere și lipsa de reacție au făcut ca, în această dimineață, mai multe drumuri din județul Neamț să fie închise traficului rutier. Prin comparație, în alte județe unde au căzut cantități mai mari de zăpadă, nu au fost înregistrate cazuri deosebite, așa cum s-a întâmplat în județul Neamț.

Conform Inspectoratului de Poliție a județului Neamț, la ora 06.00 erau închise circulației DJ 207 Valea Ursului-Roman, DJ 208 G Ștefan cel Mare-Dragomirești, DJ 155I Siliștea Moldoveni, DJ 155G Bodești-Corni, DJ 157 Dochia-Climești-Făurei, DJ 158 Broșteni-Bahna și DJ 156 A Roznov-Girov, iar la ora 07.00, se circula pe o singură bandă  pe  DJ 208G Ștefan cel Mare – Dragomirești si DJ 156A Roznov – Girov. 

Convocarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, analiza situației stocurilor existente de nisip și sare, verificarea stării de funcționare a utilajelor de deszăpezire, discuțiile cu primarii și cei responsabil din Consiliul Județean sunt sarcini obligatorii pe care prefectul trebuie să le ducă la bun sfârșit, astfel încât să nu înregistrăm asemenea situații.

Ineficiența prefectului Niță este cu atât mai gravă cu cât nu se află la prima situație gestionată defectuos. Nemțenii nu pot uita pasivitatea cu care a asistat la urmările prăbușirii podului de la Luțca, întârzierea cu care a montat un semafor la ”intersecția morții” din Gâdinți, unde au avut loc mai multe accidente grave soldate cu victime omenești sau la lipsa de reacție în cazul calamităților din localitățile Hangu și Crăcăoani în timp ce se afla la chermeze organizate de partid, pe bani publici.

Îi atragem foarte serios atenția prefectului Niță că demnitatea publică de care se bucură presupune responsabilitate maximă față de locuitorii județului Neamț, nu timp irosit pe rețelele de socializare, petreceri și partizanate politice.

Considerăm că o asemenea atitudine vecină cu disprețul este intolerabilă și poate avea un singur rezultat: demisia. Grupul primarilor liberali din județul Neamț

 

I.C. (sursa foto- PNL Neamț)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.