PUSL, partidul minuscul, aproape inexistent, condus în Neamt de Laurentiu Dulamă (fost PDL, fost PMP, fost vicepresedinte CJ Neamt, actual director adjunct la DGASPC Neamt și partener de nădejde al PSD), îi baga mortul in casa cum s-ar zice, lui Gheorghe Vlasie (Ginel), cunoscut publicului si sub titulatura de ”cumătru` lui Arsene”.

PUSL tocmai a anuntat o conferinta de presa, care se va desfășura la Turnul Berarilor, restaurantul din Piatra Neamt, patronat de Ginel. În invitatia pentru presă transmisa de PUSL, locul este botezat Turnu Berarilor, dar nu ar fi pentru prima dată când umaniștii comit gafe de gâgă, veti vedea mai jos, de ce.

Tema conferintei însă, este una extrem de sensibilă pentru locul în care se va desfășura. La restaurantul lui Ginel se va discuta despre sustinerea unei initiative legislative, privind recuperarea/confiscarea averilor obtinute ilegal, cum ar fi averile obtinute prin evaziune fiscală ori prin trafic de influență, sau averile angajatilor la stat (de exemplu, presedintii de Consilii judetene), mult mai mari in comparatie cu veniturile obtinute din salarii.

Vezi si

Primul partid din Neamț care și-a pus la conducere un TREPIED

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.