Jurnalistul George Harabagiu, unul dintre apropiatii lui Gheorghe Stefan alias Pinalti, a facut dezvaluiri vineri, in fata judecatorilor, la un nou termen in procesul care vizeaza modul in care CNA a retras apoi a redat licenta postului de televiziune Giga TV, post finantat de Pinalti.

Harabagiu a fost directorul postului TV atat timp cat acesta a functionat in Bucuresti, postul fiind gandit sa aiba acoperire nationala.

In fata judecatorilor, Harabagiu a dezvaluit ca Victor Becali şi Gică Popescu (condamnati in dosarul transferurilor din fotbal), in urma unei intelegeri cu Pinalti, ar fi trebuit sa investeasca 3 milioane de euro in postul TV, in acest sens perfectandu-se si un precontract cu societatea care deținea Giga TV.

Gică Popescu şi Victor Becali urmau să cumpere părţi sociale de 3 milioane de euro la Giga TV, a declarat Harabagiu, potrivit paginademedia.ro

Harabagiu a vorbit despre modul în care CNA a dispus ridicarea licenţei postului Giga TV, despre pierderile suferite de post după decizia CNA, dar şi despre un precontract semnat de societatea care deţinea postul Giga TV cu fostul fotbalist Gică Popescu şi impresarul de fotbalişti Victor Becali.

Cei din urmă se angajau, potrivit celor spuse de George Harabagiu, să cumpere părţi sociale din firmă pentru suma de 3 milioane de euro, dacă postul întrunea anumite condiţii de rating.

Ratingul pentru care ar fi intrat în afacere Becali și Gică Popescu: 6 puncte (adică o medie de peste 600.000 de telespectatori, țintă dificilă și pentru un post cu istorie, foarte greu de atins de o stație nouă).

“Am fost condamnaţi înainte de a fi judecaţi, am fost achitaţi înainte de a primi sentinţa… vezi continuarea AICI!

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.