Liviu Harbuz da de pamant cu inca primarul interimar Dragos Chitic si condamna in termeni duri pe contul sau de facebook, refuzul PNL-istilor Nemteni de a se prezenta la sedintele pentru constituirea consiliului judetean Neamt si a consiliului local Piatra- Neamt.

În urmă cu aproximativ o lună, îi scriam primarului meu interimar cea de-a doua scrisoare deschisă în care vorbeam despre mimarea normalității de către acesta, făcând apel la rezolvarea problemelor reale ale orașului.

Alegerile au trecut, primarul a fost ales, dar mentalitatea de interimar a rămas, demonstrând, încă o dată că Dragoș Chitic nu are profil de primar.
Întrucât asistăm la o luptă acerbă între cele două personalități ale lui Dragoș Chitic, cea de primar interimar și cea de primar ales, astăzi sunt nevoit să mă adresez în continuare primarului interimar, iar asta pentru că de 3 săptămâni refuză să depună jurământul. Astfel, el nu poate fi “al meu”, nu poate fi al tău, nu poate fi nici măcar al lui.
Să ți se ofere votul de încredere al cetățenilor și tu să nu îl accepți, asta DA sfidare!
Astăzi, în virtutea inerției, orașul nostru este condus de primarul interimar Dragoș Chitic, nu de primarul ales Dragoș Chitic, calcându-se în picioare democrația, călcându-se în picioare voința cetățenilor care au ales, sub semnul unei pretinse normalități.
Așa cum obișnuia în avântul electoral, Dragoș Chitic folosește Primăria pe post de centru de evenimente cultural artistice, eludând sensul real al acestei instituții, reușind să ofere doar circ, fără pâine.
MARELUI primar CHITIC, i-a fost frică de Cardul Cetățeanului, pentru că el ar fi putut da locuitorilor din Piatra Neamț posibilitatea să sancționeze aceste fapte politicianiste cu care ne tratează astăzi liberalii. Au ridiculizat proiectul și l-au minimizat pentru că știau că astăzi, el putea fi singurul instrument prin care se facilita organizarea unui referendum prin care dumneavoastră îi puteați, măcar, speria, dacă nu chiar să le “luați” ciolanele pe care ei stau cu labele, râzând de ideea că transportul public poate fi gratuit.
Cățeii continuă să lingă cești prin cafenele, timp în care, în Piatra Neamț se oprește apa din nou și din nou și din nou.
Astfel, “interesul național” (UNPR) este bun doar în alianță cu PNL-ul.
“Interesul național” a apărut pentru “bunul mers al lucrurilor în administrație”, pentru “crearea unei majorități în interesul cetățeanului”, pentru “normalitate”.
Acum, la Piatra Neamț, PMP și ALDE au hotărât să facă o alianță cu PSD pentru stabilitate, pentru transparență, singurele lucruri de care cetățenii au atâta nevoie.
Ipocrizia unor deontologi locali (mai mult cioclii de vorbe și fapte) explicitează despre trădarea electoratului PMP și ALDE, partide care au fost votate de niște cetățeni de dreapta.
Paradoxal, în Piatra Neamț, cetățenii autoproclamați de dreapta sunt într-o proporție covârșitoare funcționari publici, adică de dreapta pe banii noștrii, pe taxele și impozitele noastre.
Nu, domnilor! De dreapta sunt oamenii modești care dețin micile magazine de cartier, firme locale, care au angajați și care plătesc taxe și impozite, cei care vor dispărea odată cu apariția mall-ului promovat de chitici, bârjoveni și cântăreții de la curte.. Curtea Domnească, desigur.
Societatea are nevoie de mecanisme de control, democratice, care să acționeze zilnic și nu doar din 4 în 4 ani. Oare nu au înțeles că puterea este la voi?
PS: Mă întreb retoric unde este luptătorul pentru democrație, Andrei Carabelea.. O fi rămas blocat pe sens unic?
Mă așteptam să își pună “eticheta” de golan și să iasă în Piața Publică.
Liviu Harbuz,
Cetățean al orașului Piatra Neamț
h cop

1 COMENTARIU

  1. Domnule Harbuz, dvs. sunteti cel care sta in fruntea sleahtei de hoti, dvs. nu acceptati cu adevarat ce au votat cetatenii orasului (iar la dvs. se stie politica furtului psd) iar mai sus de aceasta gasca sta nea Nelu Arsene care va dirijeaza fix ca pe o marioneta. Asa ca domule draga, asa zis si deputat, va rugam sa parasiti zona pentru ca au aparut in piata mare in sfarsit pepeni Made in RO ! Salutari cordiale si cosmaruri placute !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.