Liviu Harbuz a lansat un atac frontal la prefectul PSD Adrian Niță, în aceasta dimineata, intr-o emisiune online la Monitor TV. Harbuz îl numește laș pe Niță, după ce acesta s-ar fi adresat in termeni nu tocmai prietenoși celor din Primăria Piatra Neamt, intr-o postare pe facebook, referitoare la degradarea podului pietonal de la Piata Centrala, trimițându-i la muncă.

Harbuz îi sugereaza prefectului să-l cheme la muncă pe Arsene, pentru că ar avea in atributiile sale si aceasta îndatorire de serviciu. Totodata, îl acuză de aroganță, pentru că ar fi avut un schimb de replici în termeni ceva mai duri cu o consilieră din Primaria Piatra Neamt. ”M-a trimis domnul prefect. A zis «La muncă băieți!». Adica… domnul prefect, probabil că după ce și-a epuizat talentele de dansator, de degustător la toate zilele comunelor, și-a dat seama că e o muncă grea asta și face față cu greu. Și ne-a trimis pe noi la munca (n.red. pe cei din Primăria P. Neamt), pentru că eu îl consider un laș. În primul rând, pentru că s-a luat de o colegă de a noastră, și ea consilieră, pe care a tratat-o la fel, cu foarte multă aroganță, adică «Cine esti tu mă, să intri in dialog cu mine? Și pe pagina mea de facebook».

Ar fi interesant să citiți schimbul de replici, ca să vedeti câtă aroganță si cum ne trimite el la munca. Poate vorbeste cu Arsene să-l cheme la muncă si să verifice, că de aia e prefect, să verifice aplicarea legii. Pentru că un prefect are rol… Prefectura are rol de control dar și de indrumare”, a spus Liviu Harbuz in emisiunea ”Revista presei altfel…”, realizata de Cezar Filip.

În replică, prefectul Adrian Niță a declarat pentru tvmneamt.ro, referindu-se la acuzatia de lașitate, că Liviu Harbuz a ales să plece din Primărie intr-un moment greu pentru oraș. ”La conducerea Primăriei sunt trei personaje care au candidat la funcția de primar, domnul Harbuz de mai multe ori, și care, se presupune ca nu au aflat despre problemele orașului după alegeri. Cel puțin așa reiese din toate declarațiile, clipurile și materialele pe care le-au produs in campania electorală.

Susținuți de aproape 850 de angajați, aceștia (primarul, viceprimarul și directorul de cabinet Harbuz) nu reușesc de doi ani de zile decât să creeze haos și disconfort pietrenilor.

Dacă este sa vorbim de lașitate și de priorități, iată că, într-un moment greu pentru oraș, moment care in mare măsura se datorează incompetentei de care aceasta conducere a dat dovadă, domnul Harbuz a ales să se ocupe de un alt proiect. Îi urez să aibă mai mult succes decât a avut în administrație!

Cât despre rolul prefectului, cu siguranța nu are in atribuții să muncească împreuna cu cei doar 43 de colegi din subordine pentru 850 de salariați plătiți din bani publici. 849 de astăzi”, este replica prefectului Niță.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.