Fostul deputat PSD, Liviu Harbuz, in prezent coordonator (un fel de presedinte) Pro Romania Neamt, l-a atacat in termeni duri si cu un limbaj destul de colorat pe Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt. Criticile lui Harbuz vin exact in perioada in care PSD se clatina serios dupa ce a pierdut guvernarea. Cât PSD si Arsene erau pe cai mari si nu se stie niciodata unde poti ajunge luat de vreun vânt politic, Harbuz nu a scos un cuvintel despre ”ciuma rosie”, desi seful lui de partid, Victor Ponta dadea cu PSD-istii de toti peretii.

In contextul dat, consilierul judetean PSD Neamt, avocatul Adrian Bourceanu îl ironizeaza pe Liviu Harbuz, potential candidat la primaria Piatra Neamt. În dulcele grai moldovenesc, Bourceanu se intreaba ”care-i mai diștept, Harbuz ori Arsene?” si explica faptul ca dupa ce ”Veorica” a picat, a scos capul si Harbuz ca sa explice prostimii cat de destept e el si cat de prosti sunt ceilalti, facand-o pe ”sfințisorul politic, plin de intenții bune, de patriotism și de avânt politic”.

„Cari îi mai diștepț Harbuz ori Arseni „? Și întrebări greli…
În noul context politic în care ” Veorica” a picat între copitelele ” calulu’ politic ” vin ” campeonii”, adică sfințâșorii politiși imaculaț șî plini di intănțâii buni șî cari aratî lumii și diștepț sunt ei șî plini di avânt patriotic și cât sunt ăștilanț di proști di nu știu di ei. Hai închideți că vă sun eu!”, comenteaza Bourceanu pe contul lui de facebook.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.