Enervat la culme ca Apaserv este pe cale să blocheze proiectele cu coridoarele de mobilitate urbana din Piatra Neamt, Liviu Harbuz, șeful de cabinet la primarului Carbaelea, răbufnește si pune tunurile pe compania controlata de CJ-Arsene, folosind expresii si afirmatii extrem de dure, numindu-i pe cei de la Apaserv, ”teroriștii judetului”. Declaratiile au fost facute la emisiunea ”Cafeaua de dimineata”, realizata de Valentin Bălănescu- Mesagerul de Neamt.

Au fost nenumarate intalniri cu Apaserv, in care am fost asigurati ca vom colabora, ca totul e frumos, că totul e perfect, ca nu ni se vor pune bete in roate. In momentul de fata, Apaserv ne blocheaza toate cele trei proiecte (…) E un proiect care are trei componente. Si in momentul ăla ne putem trezi ca pierdem toti banii, dăm faliment ca primarie, nici nu facem nimic, se opreste si asfaltarea, se opreste tot. Tre` să fii nebun. Daca eram pe vremea lui Ceausescu, oamenii ăstia de la Apaserv, erau aliniati si împușcați toti. Bine, vreo 2-3 si din primarie, daca ma intrebati pe mine.

Considerand că Apaserv este folosit ca armă de răzbunare in jocuri cu miză politica (PSD contra PNL), Harbuz spune ca ar fi in stare sa mearga alaturi de cetatenii nemultumiti la sediul companiei si sa sparga geamurile. ”Eu consider ca Apaserv terorizeaza judetul. Eu consider ca Apaserv a adus cele mai mari prejudicii orasului, municipiului resedinta de judet, Piatra Neamt. Eu personal, m-as duce cu toti cetatenii nemultumiti in fata Apaserv si le-as sparge geamurile.”

Atragandu-i-se atentia asupra faptului că asta ar putea insemna o incitare la violenta, Harbuz a spus ”Sa nu incitam, am inteles. Nu le spargem geamurile, le spargem altceva.

Am ajuns la disperare, oamenii au ajuns la disperare. În fiecare zi li se opreste apa, in fiecare zi se peticeste o teava. Ce au facut in ultimii 20 de ani. Nimic. Ei nu sunt in stare sa faca nimic, si atunci se joaca politic. Se joaca politic, pentru ca au protectie politica, pentru ca au un director numit politic, pentru ca au un director ineficient, desi in Apaserv sunt o groaza de oameni, si oameni ăia vorbesc, care chiar ar vrea sa faca lucruri. Si care nu sunt controlati politic. Dar nu pot. Pentru ca sunt controlati administrativ de acesti manageri pusi politic, care sunt niste papusi pe sfori. Asta sunt ei”, a mai spus Liviu Harbuz.

Declaratiile complete, de la minutul 31 si minutul 41 (sursa video: Mesagerul de Neamt- emisiunea Cafeaua de dimineata):

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Da! Il cred si are dreptate, dar am sa-l intreb ceva și eu pe Harbuz: el, daca partidul ii spune fa asa, fa cum iti ordonăm noi, ce om sa zică, ce om sa faca? Va spun eu. La fel! Ca nu e prost! Si va mai spun ceva, e o mare asemănare între acest om și Rareș Bogdan. Rareș Bogdan a câștigat capital politic de pe urma declarațiilor politice pe care le-a facut, Harbuz ii calcă pe urme, stie cum sa bată fierul, dar, într-un final o sa se prăbușească ca cel de dinaintea lui. Nu s-a prăbușit încă? Urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.