Un grup de iubitori ai sportului, unii dintre noi activi încă în viața competițională, alții implicați în organizarea unor evenimente sportive de talie mondială, a decis să creeze un club sportiv care să sprijine performanța, dar care în același timp să fie un liant și un stimul în societate.

Astfel, a luat ființă Zen World Extreme, clubul sportiv ce te ajută să te redescoperi prin sport, indiferent dacă ai practicat sau nu vreun sport până acum.

La puțin timp după înființare, am reușit să organizăm Hard Enduro Piatra Neamț. Datorită acestei competiții și a numărului mare de participanți, peste 100, am început să schimbăm în Moldova și nu numai optica asupra sporturilor extreme. Printre concurenții de la această primă ediție s‐au numărat și rideri din Franța, Germania,

Olanda și Belgia, toți venind în România pentru a se redescoperi în aventura din Munții Goșmanului și Cernegura – jud. Neamț.

Clubul Sportiv acoperă o serie largă de sporturi atât din zona sporturilor olimpice, cât și din cea a sporturilor extreme: enduro, off‐road, tenis, schi, snowboarding, echitație, judo, karate, kiting, atletism, skateboarding, ciclism, rafting etc.

Pe lângă partea sportivă, activitatea Zen World Extreme include și implicarea în acțiuni umanitare. Datorită echipamentului și priceperii membrilor clubului, într‐o acțiune umanitară de 3 zile sa ajuns în luna februarie la 10.000 de oameni izolați de două săptămâni în sate de munte din jud. Buzău.

Sursa : HePN

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.