Primarul Daniel Harpa justifica infrangerea suferita de PSD la Targu Neamt, invocand suspect de multe voturi pe listele suplimentare. Edilul sustine ca la Targu Neamt au votat pe liste suplimentare 630 de persoane, iar diferenta dintre PNL si PSD a fost de 320 de voturi. Harpa spune ca mai multi tigani din Vanatori Neamt au fost adusi sa voteze in Targu Neamt, cu transport asigurat de un consilier local PNL.

In acest sens, primarul anunta ca a fost depusa o plangere. ”Rezultatul alegilor prezidențiale la Târgu Neamț este mult peste media națională și pentru asta aș vrea să le mulțumesc celor care ne-au susținut și de această dată! Diferența de voturi la care “am pierdut” a fost de 320 voturi, în condițiile în care, întâmplător sau nu, la Târgu Neamț au votat pe liste suplimentare 630 de persoane.

Se pare că și cetățenii de etnie romă din comuna Vânători – Neamț au preferat să voteze în oraș, având transportul asigurat de un consilier local PNL. În acest caz există înregistrată o plângere, care urmează să vedem cum va fi soluționată, și există fotografii. Noi am preferat o campanile civilizată și am preferat să respectam opțiunea politică a fiecaruia. Felicit învingătorii pe plan național și prefer sa nu comentez metodele folosite pe plan local!”, a spus ieri Daniel Harpa pe contul lui de facebook.

PNL a castigat turul doi al alegerilor prezidentiale la Targu Neamt, cu 51,81%.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.