Un bărbat din comuna Alexandru cel Bun a avut o surpriză de proporții văzându-și ușile de la casa de vacanță în portbagajul unui consătean. Imediat, a anunțat Poliția. „Din primele cercetări se pare că suspectul, un bărbat de 23 ani din Piatra Neamț, s-a deplasat cu un autoturism, în timp ce se afla sub influența alcoolului, pe raza comunei Tarcău, de unde a sustras două uși din lemn de la o casă aflată în construcție, după care s-a deplasat cu acestea pe DN 15, raza localității Alexandru cel Bun, unde partea vătămată, după ce și-a recunoscut ușile, a pornit la urmărire și a reușit să îl blocheze în trafic“, a declarat subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt la IPJ Neamț.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 23 ani este suspect și în cazul unui furt din locuință din comuna Bârgăuani în cursul lunii august 2015. Suspectul a fost reținut pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Un alt hoț, de astă dată de găini, a fost supus rigorilor legii. În ziua de 25 septembrie, Postul de Poliție Tămășeni a fost sesizat de un localnic despre faptul că un bărbat de 42 ani din comună i-a sustras unei persoane de 37 ani din comună, două păsări, profitând de lipsa acesteia de la domiciliu. Suspectul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Geanina NICORESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.