Politistii din Stefan cel Mare, jud. Neamt au reusit sa identifice autorul a mai multe spargeri de locuinte si de autoturisme. Acestia au descoperit ca barbatul avea si logistica. Isi amenajase un ”depozit” pentru bunurile furate, intr-o coliba in padure, se arata intr-un comunicat al IPJ Neamt:

În urma investigațiilor efectuate în mai multe cazuri de furturi din locuinţe și curți pe raza comunei Războieni, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptelor, un bărbat de 39 de ani, din Războieni.

Acesta este cercetat pentru comiterea a patru infracţiuni de furt calificat, din locuință, curți și din autoturism, în perioada 16-31.10.2017, pe raza comunei Războieni. Ca urmare a activităţilor de cercetare desfăşurate de polițiști, s-a stabilit faptul că în pădurea satului Valea Albă, bărbatul şi-ar fi amenajat un adăpost tip colibă, unde au fost găsite bunurile provenite din infracțiuni.

Din prejudiciul total creat de circa 2000 de lei, polițiștii au reușit recuperarea acestuia în proporţie de 50%. Cercetările sunt continuate față de această persoană, aflată în stare de arest preventiv într-o altă cauză de furt calificat.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.