Un hot de buzunare din Piatra- Neamt a dat lovituri de peste 30.000 de euro in Germania. Cea mai mare parte a banilor provenea de pe cardurile furate din gentile sau din buzunarele nemtilor. El era dat in urmarire internationala si a fost capturat ieri in centrul orasului Piatra- Neamt, se arata intr-un comunicat al IPJ Neamt:

Polițiștii de investigații criminale au identificat și reținut un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, căutat de autoritățile germane.

”La data de 6 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ, au desfășurat o acţiune în municipiul Piatra Neamţ, Piaţa Ştefan cel Mare, în cadrul căreia a fost depistată o persoană urmărită internațional.

Persoana, un bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, avea emis de autorităţile din Germania un mandat de arestare european, pentru comiterea mai multe furturi din buzunare și de genți, în perioada 2015 – 2017, pe raza mai multor localităţi din Germania. Prejudiciul este de 3800 euro( valori sustrase) şi 29000 euro prin utilizarea frauduloasă a cardurilor bancare găsite în genţile sustrase.

Polițiștii au prezentat bărbatul procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la data de 7 iunie a.c., a fost prezentat instanţei de judecată care a confirmat mandatul european de arestare.

Bărbatul a fost condus și introdus de polițiști în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bacău.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.