Un hot care a furat produse dintr-un magazin, a fost alergat si prins de un consilier local din Piatra- Neamt, astazi (7 mai) la pranz.

Barbatul din imagini a fost surprins de vanzatoarele de la un magazin din zona bisericii catolice din Piatra- Neamt, in timp ce fura produse alimentare. El mai era insotit de cel putin doi complici si cand si-au dat seama ca au fost deconspirati au fugit cu totii, cu tot cu ce furasera. Fiind in zona, consilierul local ALDE, Catalin Misaila (foto), a vazut agitatie si pe vanzatoarele care strigau dupa barbat. Misaila a luat-o pe urmele hotului si dupa vreo doua ture de blocuri prin preajma Parchetului de pe str. Mihai Eminescu, a reusit sa-l prinda cu ajutorul unui executor judecatoresc iesit in calea lui, vazand si el ce se intampla.

Desi a opus rezistenta, cei doi l-au imobilizat pe barbatul care intre timp aruncase produsele si l-au predat unui echipaj de politie rurala care se afla cu treaba la Parchet. Politistii de la rurala i-au anuntat pe cei de la municipiu care au venit si l-au ridicat pe hot. Complicii lui au scapat, insa urmeaza sa fie identificati.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. A zis unu :”cine-i cinstit să arunce cu piatra” și sa găsut omul zilei.Succes pe mai departe,la servici desigur

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.