Politistii din Neamt au fost pusi pe drumuri degeaba. Dupa ce au facut 5 perchezitii, au identificat si retinut un hot si au recuperat partial si prejudiciul, partea vatamata s-a hotarat sa-l ierte pe hot, acesta fiind pus in libertate dupa ”impacarea partilor”.

Comunicat Politia Neamt: La data de 11 iunie a.c., a fost dispusă revocarea ordonanței de reținere emisă pe numele tânărului de 25 de ani, din Dulcești, acesta fiind pus de îndată în libertate, întrucât, în cauză a intervenit împăcarea părților.

În fapt, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, la data de 22 mai a.c., de către un bărbat de 70 de ani, cu privire la faptul că, în luna octombrie 2019, un bărbat a sustras din incinta a două societăți comerciale două motopompe și un acumulator, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2.300 de lei.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști au condus la identificarea unui tânăr de 25 de ani, din localitatea Dulcești, bănuit de comiterea faptei.

La data de 10 iunie a.c., în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară pe raza localităților Trifești, Dulcești și Bîrgăoani, în urma cărora prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial și a fost restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.