Un bărbat din Bălușești (comuna Icușești) a fost prins cu ajutorul unui câine politist, după ce a spart un bar din localitate, de unde a furat alcool și țigări în valoare de 1.500 de lei. Ieri, bărbatul a fost arestat preventiv. ”La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați, de un tânăr de 29 de ani,  din Icușești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Din cercetările efectuate de către polițiști, a reieșit că, autori necunoscuți, ar fi spart un geam, pătrunzând într-un bar, din localitatea Bălușești, de unde au sustras băuturi alcoolice și țigări, cauzând un prejudiciu aproximativ de 1.500 de lei.

Polițiștii, cu ajutorul câinelui de prelucrare miros uman, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 38 de ani, din Bălușești.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, acestea fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

La data de 5 ianuarie a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.