Astăzi, 9 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, plutonierul adjutant şef Ciprian Hohotă, subofiţer în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, în timp ce se afla în misiunea de pază şi  protecţie a sediului Biroului Electoral Judeţean Neamţ, a observat o  persoană suspectă care a pătruns în curtea unui imobil aflat în imediata vecinătate a sediului BEJ, şi care, după aproximativ 30 de minute, a escaladat un gard împrejmuitor, având asupra sa o ţeavă metalică de aproximativ 2 metri lungime.

Numitul S.A., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în comuna Podoleni, a fost interceptat şi legitimat de către jandarm pe aleea din faţa Biroului Electoral Judeţean, pentru clarificarea situaţiei. În momentul în care a fost întrebat care este scopul prezenţei în acel loc, bărbatul a relatat subofiţerului faptul că a venit pentru a sustrage fier vechi.

Jandarmul a reţinut persoana în cauză şi a solicitat sprijinul echipei de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil iar in cauză au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, acte ce au fost predate împreună cu persoana reţinută, Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ.

Ionut CORFU

sursa: Inspectoratul de Jandarmi Judetean Neamt

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.