Politia Neamt reactioneaza dupa ce doi politisti din Targu Neamt sunt banuiti ca ar fi amendat Hotelul Victoria din localitate, ca razbunare personala, pentru a le demonstra patronilor ca ei fac legea in oras. Intr-un comunicat de presa in limbaj demn de plenarele PCR, in loc sa anunte ca se vor face verificari privind aspectele semnalate in spatiul public, Politia Neamt nu pune la indoiala nicio clipa comportamentul politistilor si in finalul comunicatului, pare chiar sa redefineasca abuzul in varianta proprie, ca fiind ”interventie cu fermitate”.

Comunicatul IPJ Neamt: Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț este abilitat să facă următoarele precizări:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț acționează zilnic în sistem integrat alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, sub autoritatea Instituției Prefectului, în scopul prevenirii și combaterii criminalității și al răspândirii SARS-CoV-2.

În referire la evenimentul privat organizat în incinta unui local public din orașul Târgu-Neamț, întrerupt de forțele de ordine, facem precizarea că, la data de 30 ianuarie 2021, polițiștii au acționat, la nivelul județului Neamț, în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea 55/2020.

Asigurăm cetățenii că sancțiunile contravenționale sunt aplicate în mod gradual, cu respectarea criteriilor de individualizare, prevăzute de O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, inclusiv a caracterului de repetabilitate a faptei.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor desfășurate în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Alte amanunte, AICI:

Hotel din Târgu- Neamț, ținta răzbunărilor unor polițiști, sub pretextul Covid

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.